Historien om Cidex a/s

I 1993 producerede Cidex a/s de første rustiklys i lejede lokaler i Farum. Derefter gik det stærkt, og lokalerne blev for små. Cidex a/s flyttede til nye og større lokaler i Måløv i 1996, hvor man udvidede produktionen til også at omfatte stearin- og bloklys. Den første robot blev sat ind i 2008, og siden har den teknologiske udvikling taget til. I 2010 købte Cidex a/s egne lokaler med større produktions- og lagerkapacitet på den nuværende adresse i Smørum, og samtidig blev der investeret i yderligere robotter til produktionen.

Efter en brand i 2013, blev faciliteterne i Smørum genopbygget, og Cidex a/s fremstår i dag som en 100% fuldautomatisk produktionsvirksomhed med fokus på kvalitet, effektivitet, fleksibilitet og miljø ansvarlighed, og med en kapacitet til produktion af mere end 80 millioner lys på årsbasis.

NY-WEB-Robot-9-Erstat Azmir

Fuldautomatisk produktionsanlæg

Med investeringen i den absolut nyeste teknologi inden for området, har Cidex a/s manifesteret sig som en højteknologisk virksomhed, der sikrer en ensartet og høj kvalitet af hele vores produktsortiment. Få et indblik i vores produktionsproces på vores 100% fuldautomatiske produktionsanlæg ved at se vores produktions video herunder:

3.2.1.1-Robot-1(SKAL sløres)

Se vores produktionsvideo

Varelager

For at sikre vores kunder en hurtig og effektiv leverings proces, har Cidex a/s valgt at opbygge et lager af vores standard produkter inden for de forskellige former for rustiklys, bloklys og stearinlys. På vores 1.500 kvm. store lager, har vi i gennemsnit 3 millioner lys på lager, som vi hver dag sender afsted til resten af verden. Vi står altid klar til en personlig snak omkring hvilken logistik løsning, som passer til netop din virksomhed.

NY-WEB-Lager 1a
image

Messer

Cidex a/s deltager hvert år på messer rundt om i verden, hvor du kan få en personlig snak med vores medarbejdere, og få et indblik omkring vores produktions processer og vores produkt- og displaysortiment. Se her hvor du kan møde os næste gang:

Christmasworld, Frankfurt
29. januar - 2. februar 2021
Messe Frankfurt
Hal 8.0/Stand C91

Medarbejdere

Dan Petersen-Portræt

Dan Petersen
Ejer & Bestyrelsesmedlem 

Tlf.: +45-44681111
Mail: dp(a)cidex.dk

Anniezette Mørch Petersen-Portræt

Anniezette Mørch Petersen
Administrations- & Salgsmedarbejder

Tlf.: +45-44681111
Mail: amp(a)cidex.dk

Lars Larsson-Portræt

Lars Larsson
Administrerende Direktør

Tlf.: +45-44681111
Mail: ll(a)cidex.dk

Daniel Bergstrøm-Portræt

Daniel Bergstrøm
Produktions-
medarbejder

Azmir Kolenovic-Portræt

Azmir Kolenovic
Produktions-
medarbejder